Encara que el grup encara no tenia definit el seu estil, entre altres coses perquè encara no estava tota la formació que va despuntar comercialment, Indelibly Stamped és un disc crucial en la seua discografia perquè suposarà l'avantsala del que serà el seu peculiar i original so.
Kevin Currie (bateria) , Frank Farrell (baix, piano i acordió) i Dave Winthrop (flauta, saxòfon i veus ) van ser els músics que van substituir Palmer i Millard, tots dos pertanyents als components del seu anterior disc homònim.
Ni molt conegut ni molt valorat per la crítica, estem davant d'una autèntica joia del rock que conté diferents estils de l'època.
L'àlbum comença amb els teclats del rítmic i sensacional rock and roll "Your Poppa Don’t Mind”. El folk "Travelled" és una clara mostra de la gran qualitat compositiva de Roger Hodgson, més encara si ens parem a escoltar el fantàstic tall següent "Rosie Had Everything Planned", una bellíssima i trista melodia amb una gran càrrega emotiva. "Remember" és una gran cançó rockera composta per Rick Davies, així com la melòdica "Forever".
Ens endinsem ara en quelcom insòlit i sorprenent com és la incursió de Supertramp en el rock-dur . I és que "Potter" és una és una extraordinària peça amb grans moments d'improvisació i amb una apropiada veu de Dave Winthrop .
Però això no és tot ,perquè és ara quan arribem al moment culminant del disc: L'obra mestra "Coming Home To See You" , una autèntica orgia instrumental amb genials diàlegs entre òrgan i harmònica.
La bella balada de Rick Davies "Time Have Changed", la cabaretera "Friend in Need" i el magnífic acústic amb aires jazzístics "Aries" donen el tancament al que seria la primera etapa de Supertramp . Després vindran Helliwell , Benberg i Thompson per prosseguir el projecte i introduir-se en una fructífera segona etapa que ha suposat un segell indeleble en la música contemporània.
Crítiques de Supertramp:"Crisis? What Crisis" (1975)
"Breakfast in America" (1979)