
Fiction Plane, la banda de Joe Summer, fill de Sting, ha realitzat un treball prou estimable. Pop melòdic, agitació rockera, llampades reagges i vuitanteres, així com elements psicodèlics, ronden per cada solc junt amb la sòbria veu de Joe (en alguns moments increïblement semblant a la del seu progenitor).
“Death Machine” i “Drink” són dos clars exemples del contrast entre el rock esguerrat i la balada harmoniosa presents en el grup. “Running the country” i “Cross the line” són dues peces a destacar per la seua arriscada instrumentació i per la seua proposta psicodèlica. Un grup a seguir.
Els germans Rich i Chris Robinson al front de The Black Crowes realitzen un encomiable compendi de Rock, Hard, Folk, Blues i Country en Warpaint. Consolidats en el panorama musical des que debutaren amb Shake your money maker (90), el grup -encara que amb menys fuel que llavors- continua il·lusionant amb eixa barreja de rock clàssic i sureny. Com a prova, el magnífic blues-rock “God's got it”.
Quan escoltes The Fleshtones et preguntes: Estan ací els Sonics? Perquè aquests veterans de Nova York són deutors i hereus del garatge-rock primigeni que despatxaven els americans The Sonics a mitjan dels anys 60.
Take a good look , replet de temes curts que estan sustentats per guitarres garatgeres i per la veu esguerrada de Peter Zaremba ens porta a escoltar bombes tan notables com la intensa “First day (are you coming on to me)”, la surfera “Ruby's old estafe” o el seu senyal als citats Sonics en “New York City”. En definitiva, energia a dolls fabricada per aquestos incombustibles rockers novaiorquesos.
(2) Fiction Plane "Left Side Of The Brain" Valoración: 2,06
(2) The Black Crowes "Warpaint" Valoració: 2,14
(2) The Fleshtones "Take a Good Look" Valoració: 2,18
(2) The Black Crowes "Warpaint" Valoració: 2,14
(2) The Fleshtones "Take a Good Look" Valoració: 2,18
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada