dilluns, 9 de novembre del 2009

THE SUNDAY DRIVERS. Sala Mirror - València

Consolidats com una les bandes més importants de l'estat espanyol els toledans The Sunday Drivers van presentar el seu últim treball The End of Maiden Trip a la Sala Mirror de València. “(Hola) to see the animals” va ser la cançó que va obrir un repertori nodrit de bones cançons, moltes d'elles concentrades en els seus magnífics Little Heart Attacks i Tiny Telephone.
La banda va oferir en la seua hora i mitja de concert gran part de les seues melodies elaborades amb un so cristal·lí i una marcada instrumentació. El seu últim disc és un llarg estimable que, pel que es va observar a la sala, ha deixat empremta entre els seus fans. Així ho va agrair el seu cantant quan va comentar: “Estoy escuchando cómo estáis cantando nuestras nuevas canciones. Estamos flipados”. No obstant la bogeria col·lectiva va arribar quan van interpretar les seus bombes: “Do it”, “On my mind”, “Love our love”, “She”, “Paranoid” o el seu últim single “My plans”.
“Cuando empezamos siempre nos preguntaban acerca de los Beatles. Nosotros contestábamos que preferíamos escuchar otras cosas. Bueno, pues ha llegado el momento de quitarnos las máscaras”, va sentenciar el seu cantant. I va ser llavors quan es va produir el seu particular homenatge als fab four amb la interpretació per part del duo format per Jero Romero i Lyndon Parish d'una bella versió acústica de “In mi life”. Va destacar també l'experimentació de “So what” amb un gran de treball de Fausto Pérez a la guitarra i l'acostament beat de “Everything reminds me of you” demostrant al públic la seua gran versatilitat.
A l'hora dels típics bis va impressionar en gran manera quan van interpretar “Little heart Attacks” -al meu parer la seua millor cançó- i “Rainbows of colours” amb una sensacional part instrumental que va suposar el colofó d'un gran concert caracteritzat per la seua suavitat, la seua emoció i el seu dinamisme.