dilluns, 10 de desembre del 2007

(2) SPOON "GA GA GA GA GA" [2007]

Spoon és una banda d´Austin (Texas), formada per Britt Daniel (veu i guitarra), Eric Harvey (teclats, percussió, guitarra i veus), Rob Pope (baix) i Jim Eno (bateria).
Ga Ga Ga Ga Ga -títol que fa referència al moviment dadaísta- suposa el sisé disc d´estudi del grup. L´album conté algunes cançons apreciables: la potent ”Don´t make me a target”, el pop-soul “You got Yr. Cherry boombs”, "Rhthm and soul" -amb un superb ritme de baix- la balada “Black life me” i sobretot, la interessant secció de vents amb sabor new wave de “The underdog”.
Però, per altra banda, naufragen amb “The ghost of you lingers“, peça executada amb un so de piano amb stacatto: intent fallit de donar a la cançó una atmosfera de tensió, i “Eddie´s ragga“ amb uns aires jamaicans molt poc aconseguits.
La resta de cançons no passen de discretes, cosa que en conjunt fa que l´album siga -encara que amb algunes llacunes- digne d´escoltar.
Valoració: 1,83
Ací us deixe un video de la cançó "The underdog" tocada en directe:



1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo els vaig descobrir gràcies a icatfm. Que hui per hui és la meua radio favorita, a més també se pot escoltar per internet (la web és extraordinaria, plena de cosetes interessants).

www.icatfm.cat