diumenge, 16 de desembre del 2007

SOLATGE Les Coves.- (Concert)


Solatge, va atraure l´atenció de la nit del dissabte. Molta gent esperava, anhelosa, el debut en directe d´aquest grup que, pels anys noranta va començar a fer els seus primers temptejos al món de la música, i va autoeditar el seu primer CD.
El seu repertori en viu està format per temes de diferents èpoques -des dels anys 50 fins els 90- i tenen la peculiaritat d´adaptar, en una gran majoria de la seua col.lecció, les lletres de les cançons. Així és com li donen un caire especial a la seua proposta que va des de l´humor àcid (Noches de bohemia) fins a la denuncia política (Esto es un atraco).
D´aquesta manera Solatge donaren un repàs a diferents estils musicals: el rock del sur de Lynyrd Skynyrd (Sweet home alabama), el rock urbà de Burning (No es extraño que tu estés loca por mi), el Rockabilly de Loquillo y los Trogoloditas (El ritmo del garaje), el flamenc-fusió de Navajita Platea, el 50s rock&roll de Ritchie Valens (Come on, let´s go i La Bamba), els derivats rockers de Dire Straits (Sultans of swing), Fito & Fitipaldis (Soldadito marinero), The Edsels (Rama lama ding dong), el folk valencià de Al Tall (El cant dels maulets), el punk més ferotge de Reincidentes (Vicio) i alguna que altra cançó més.
Felicitacions al grup per la seua gran actuació. Cal recalcar el seu esforç, el qual després de moltes hores d´assajos, va donar dissabte el seus fruits.
Esperem no tarden molt en oferir-nos un concert tant agradable com el que gaudirem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar d'allò més bé, jejeje, s'ho monten bé estos xavalets :D

Anònim ha dit...

Esperem altre concert en breu